Home » Bitcoins » Hoe Bitcoins te kopen met ideaal

Hoe Bitcoins te kopen met ideaal

Bitcoin kopen en verkopen doet u bij Bitcoin Meester Met de recente spijker in interesse in de alternatieve valutamarkt, hebben veel handelaars onder het accepteren en kopen en kopen van Bitcoin. Deze service is al geruime tijd beschikbaar, maar nu maken er veel bedrijven van. Een van de meest voorkomende vragen is hoe precies koop je het. Gelukkig is het niet nodig om door veel hoepels door te gaan of door veel rode tape door te gaan. Koop bitcoins met het ideaal.

Met Bitcoins kunt u eenvoudig nieuwe bitcoins kopen met de populaire Europese wisselkantoor EUR / GBP. Natuurlijk is Giropay ook een van de meer populaire Europese online betaalprocessors, en het is vooral populair in Duitsland en Oostenrijk waar het uitgaven van geld gemeengoed is geworden. Nadat u een account hebt ingesteld bij de door u gekozen makelaar, moet u alles aan de slag gestart, een compatibel bitcointalk-softwareprogramma (voor uw pc of MAC), de benodigde hardware-portefeuilles (ook voor uw pc of Mac) en een gerenommeerde Exchange-provider Er zijn nog veel meer, maar die geven je een goede plek om te beginnen.

Een voordeel van het gebruik van bit-bitcoins in plaats van traditionele transfers voor valuta Bank is dat u nooit controles hoeft te schrijven.

Betalingen zijn zowel veilig als onmiddellijk. Met regelmatige bankoverschrijvingen moet u na de transactie een controle ophalen en deze vervolgens hebben verwerkt. Er is geen manier om deze stap – zelfs als je overzee verzendt. Met een bitcoin-transactie kunt u binnen een uur het geld op uw bankrekening hebben.

Een ander voordeel van U kunt deze service gebruiken, net zoals u andere geld- of creditcardsite zou hebben. U kunt het gebruiken om werknemers te betalen, producten te kopen op online winkels, een veilige online transactie voor uw kostbare foto’s of muziekverzameling of zelfs betalen voor gas in Europa.

De laatste stap in het kopen van bitcoins met het ideaal is de daadwerkelijke transactie zelf.

Om de verkoop en conversie van één valuta in een ander te voltooien, maakt ideaal gebruik van de bitstamp wisselkoers tabel. Hiermee kunt u een markttarief bepalen voor de twee valuta’s door de conversies op het scherm gemakkelijk weer te geven. Om te profiteren van deze functie, moet u echter toegang hebben tot een live handelsomgeving. Dit is geen probleem met Hong Kong, omdat elke transactie plaatsvindt binnen twee uur van begin tot eind. Bijna, bit bitcoins converteren automatisch naar de lokale valuta van de koper, dus u hoeft niet contact op te nemen met uw bank om voor conversiedetails te zorgen.

Als een voorbeeld van hoe Bitcoins met het ideaal te kopen, laten we zeggen dat u geïnteresseerd was in het kopen van vijfhonderd Hong Kong-dollars tegen een kosten van tien dollar elk. Je zou je gekozen bit Bitcoins-calculator gebruiken om te bepalen hoeveel Hong Kong-dollars je moet kopen. Vervolgens zou u het bedrag in uw virtuele portemonnee invoeren, een beveiligde betaalmethode selecteren en wachten tot de transactie is voltooid. Wanneer het is, ontvangt u het geld van uw geselecteerde bit-bitcoins-provider en stort ze ze op uw bankrekening. Dit is hoe Bitcoins met het ideaal te kopen!

Krijg meer informatie hier https://www.bitcoinmeester.nl/bitcoin