Home » Industrie » Flyers ontwerpen die gelezen worden

Flyers ontwerpen die gelezen worden

Flyers ontwerpen die gelezen worden

Het eerste waar u op moet letten bij het ontwerpen van een flyer is het kleurenschema. Verschillende kleuren roepen verschillende gevoelens op, dus het vermijden van al te levendige tinten is een goed idee voor een verjaardagsfeestje of een ijsfeestje. Voor een vakantiefeest kunt u warme en rijke tonen gebruiken. Maar als u een familiere√ľnie of een nieuwjaarsfeestje plant, moet u zich aan monochromatische kleuren houden.

Kleuren moeten passen bij het algemene thema van uw flyer en passen bij de stijl van uw bedrijf. Probeer heldere, gedurfde kleuren te kiezen die passen bij uw merk of branche ontwerpen bevoorrecht. U moet uw lettertypen tot twee beperken, zodat uw flyers niet te druk worden. Door een ontwerpsjabloon te gebruiken, kunt u een professioneel ogende flyer maken die de aandacht van klanten trekt en ervoor zorgt dat ze blijven lezen. Voor de beste resultaten houdt u zich aan een eenvoudige, rechttoe rechtaan stijl en houdt u zich daaraan.

Het ontwerp van uw flyer moet een call-to-action of CTA bevatten. Dit zou de lezer moeten vertellen wat hij moet doen na het lezen van de inhoud op uw flyer. Een call-to-action is een dwingende uitspraak die de lezer vertelt wat hij moet doen na het lezen. Als u bijvoorbeeld een product verkoopt, kunt u onderaan de flyer een kortingscode of coupon plaatsen. Als u een dienst verkoopt, kunt u deze informatie gebruiken om een pakkende flyer te maken.

Klik hier voor meer informatie: Basis Reclame