Kindjesdag

Mei en juni zijn feestmaanden. Zo is er eerst moederdag, mamatoch haar verjaardag en afgelopen weekend vaderdag. Nu de meneertjes wat ouder worden, zijn ze zich meer en meer bewust van de korte opeenvolging van deze feestdagen.

Zo kreeg mamatoch al te horen van Meneertje nummer 1 dat zij wel heel erg veel cadeautjes kreeg op korte tijd en ontsnapte er een “dat is niet eerlijk” uit zijn mond, terwijl hij daarmee niet bedoelde dat zijn mama die cadeautjes niet verdiende. Maar toch. 2  keer op 3 weken tijd langs de kassa passeren terwijl de mannen met lege handen achterbleven, je zag de onmacht en het onbegrip zo in zijn ogen staan…

Dit weekend was het mijn beurt. Op zaterdag had ik zelf al voor een fantastische prelude gezorgd door de meneertjes en mezelf te trakteren op de tweede editie van Vaderklapdag. Over dit super initiatief schreef ik vorig jaar al dit en binnenkort volgen ongetwijfeld prachtige foto’s en beelden op hun site van de editie 2018! Dus ga dat zeker checken, maar toch, je moet er eens bij geweest zijn om te weten wat het is. 23 vaders, 28 kinderen, 23 tenten, spel, plezier en vertier. Dat alles in een unieke setting met oog voor alle mogelijke details die ervoor zorgen dat de ganse beleving AF is.

Ik probeer jullie al even in de sfeer te krijgen…

Tent - Vaderklapdag - papatoch.beZonnegloed - papatoch.beZonnegloed - Vaderklapdag - papatoch.beCécémel - papatoch.beTent 2 - Vaderklapdag - papatoch.be

Op vaderdag maakte meneertje nummer 1 in de auto een resumé van de voorbije feestdagen en stelde een programma samen van wat hij wou doen op kindjesdag.
Want ja, er was moederdag, vaderdag, maar geen kindjesdag…

Dat was toch wel een beetje raar!

Hoe komt dat eigenlijk papa dat er geen kindjesdag is?

Omdat het iedere dag kindjesdag is vriend!

nvdr. Dit antwoord werd niet weerhouden door de vragende partij, tenzij er kon gepraat worden over dagelijkse cadeautjes.

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Goofball schreef:

  Sinterklaas is kindjesdag, niet?

  Like

 2. Miguel Delcour schreef:

  Leuk te zien zo. Echt leven… Eindelijk een collega papa-blogger die geen commerciële verhaaltjes schrijft. Heerlijk he zo met de kids!
  Geniet er van, groeten uit Nederland, zit hier ook met twee fuckers hoor ;o)

  Miguel Delcour

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.