Het is een nacht

Enkele weken geleden werd ik gecontacteerd door Pieter Declercq. Hij schrijft, samen met zijn kompaan Dimitri Desender, een boek over het vaderschap: Vaderklap. In een telefoongesprek, dat iets langer duurde dan gepland, deelden we informatie uit over het vaderschap, de veranderingen als vader na de geboorte en de daaropvolgende weken, maanden en in mijn geval jaren. Grappig hoe twee vreemden voor elkaar behoorlijk vlot herkenbare punten uit het vaderschap naar voor kunnen brengen. De universele papawereld kent veel raakpunten.

Vaderklap - inspirerende momenten voor vaders & kinderen - Van Halewyck
Vaderklap – inspirerende momenten voor vaders & kinderen – Van Halewyck

Vaderklap, het boek, zal over de eerste jaren als vader gaan. Vol inspirerende momenten voor vader en kind. Het boek wordt verwacht in mei 2017. Je hoeft dat niet zelf te onthouden, schrijf je hier in en je wordt op de hoogte gebracht wanneer het boek er is. (Wat schuift dat zo’n reclameblog Pieter en Dimitri?)

Op het einde van ons zeer aangename gesprek vroeg Pieter of ik zin had om enkele blogs te schrijven voor hun online platform Vaderklap. ’t Zal wel zijn dadde!

En zo geschiedde…

Zondagavond verscheen mijn eerste stuk online.

Op vraag van de Vaderklap founding fathers gaat het over hoe het is om 2 minder goede slapers in huis te hebben. Jullie lazen er al iets over in mijn blog Circus on tour, maar nu lees je het volledige verhaal in Het is een nacht.

Veel leesplezier.

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Leontine de Wit schreef:

    Het was wederom erg leuk om te lezen. Onze zoon was ook zo’n slechte slaper, hij is nu inmiddels bijna 15 en … slaapt als een roosje, elke nacht!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.